Amsterdam,
06
september
2020
|
08:44
Europe/Amsterdam

Niko uit Wijk bij Duurstede wint 64.000 euro bij ‘BankGiro Miljonairs’

Winnaar wint leeftijd plus drie nullen

Samenvatting

Gisteren was in ‘BankGiro Miljonairs’ bij RTL 4 te zien hoe Niko uit Wijk bij Duurstede plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Niko speelde in de tweede aflevering van dit seizoen 64.000 euro bij elkaar.

De 64-jarige Niko blikt terug op zijn avontuur: “Wat was dit een mooie ervaring! Er is natuurlijk altijd een kans dat je op de stoel komt te zitten, maar toch had ik hier niet op gerekend. Ik had het niet anders willen spelen dan ik heb gedaan en ben ontzettend blij met deze mooie prijs!”. Niko heeft een aantal mooie wensen: “Volgend jaar zijn mijn vrouw en ik 40 jaar getrouwd. Als het allemaal weer kan, wil ik graag met mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen een lang weekend naar Texel. Mijn hobby is fotograferen, dus daar ga ik ook een aantal nieuwe spullen voor kopen. Verder waren mijn vrouw en ik aan het sparen voor een nieuwe auto. Die gaat er nu zeker komen!”

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet.

Winnaars van de BankGiro Loterij
Het publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen. Ook is er iedere aflevering een prijsuitreiking met Jamai Loman te zien.

‘BankGiro Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 10 oktober elke zaterdag om 21.30 uur bij RTL 4 te zien.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn