Amsterdam,
14
juli
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nora uit Almere wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Nora uit Almere. Zij heeft bij de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. Deze week werd Nora verrast met het goede nieuws.

 

Nora (68): “Ik ben helemaal beduusd en kan het nog steeds niet geloven. Als het geld op onze rekening staat is het pas echt. Ik speel al een aantal jaar mee met de BankGiro Loterij en daarmee steun ik Museum de Fundatie in Zwolle: elke maand gaat de helft van mijn lotbijdrage daarheen. Elke keer als we in dat museum zijn en we de bordjes zien hangen dat een schilderij is aangekocht, mede dankzij de BankGiro Loterij, dan is dat ook een beetje dankzij ons. Dat vinden wij telkens weer bijzonder!”

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn