Amsterdam,
15
december
2020
|
12:28
Europe/Amsterdam

Opnieuw geluk in Capelle aan den IJssel: Benny en Olga winnen 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Samenvatting

Een grote verrassing voor Benny en Olga uit Capelle aan den IJssel. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaars werden onlangs verrast met het goede nieuws. Dit jaar is het de derde keer dat inwoners uit Capelle aan den IJssel bij de BankGiro Loterij in de prijzen vallen. In september ontvingen Willem en Inge een cheque van 100.000 euro.  

Benny en Olga reageren enthousiast: “We willen onze badkamer in de stijl van de rest van het huis verbouwen dus dat gaan we nu zeker doen! Het was een rotjaar maar we sluiten het nu dan toch een beetje goed af.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij 
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 751.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn