Amsterdam,
30
november
2020
|
11:51
Europe/Amsterdam

Opnieuw geluk in Capelle aan den IJssel: Yvette wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Samenvatting

Een grote verrassing voor Yvette uit Capelle aan den IJssel. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast via een videogesprek. Eerder dit jaar was er ook al een inwoner uit Capelle aan den IJssel die bij de BankGiro Loterij in de prijzen viel. Toen nam de winnaar een cheque van 1 miljoen euro in ontvangst.

De 49-jarige Yvette reageert enthousiast: “Ik ben heel blij! Het is fijn om deze prijs zo voor de feestdagen te winnen. We hebben net het huis verbouwd dus we kunnen nog wat leuke accessoires gebruiken! Verder ga ik leuke dingen doen met mijn zussen.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 751.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn