Amsterdam,
03
juli
2020
|
10:53
Europe/Amsterdam

Opnieuw geluk in Den Haag: Hagenaar verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

“Niet te geloven”

Een grote verrassing voor een inwoner uit Den Haag. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares, die anoniem wil blijven, werd onlangs verrast met het goede nieuws. Eerder dit jaar viel er ook al een inwoner uit Den Haag in de prijzen bij de BankGiro Loterij. Toen werd de winnaar verrast met 10.000 euro.

De winnares weet wel raad met haar prijs: “Niet te geloven! We hebben een oude camper en die willen we graag inruilen voor een iets jongere.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 751.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn