Amsterdam,
30
november
2020
|
11:22
Europe/Amsterdam

Opnieuw geluk in Rotterdam: Caroline verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

Samenvatting

Een grote verrassing voor Caroline uit Rotterdam. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Ruiters bracht onlangs het feestelijke nieuws met een videogesprek. Eerder dit jaar waren er ook al twee inwoners uit Rotterrdam die bij de BankGiro Loterij in de prijzen vielen. Toen ontvingen Tini en Imro een cheque van 10.000 euro.

De 62-jarige Caroline weet wel raad met haar prijs: “We zijn een tijd geleden verhuisd naar een appartement en we willen de badkamer nog verbouwen! Verder willen we als het weer kan een reis maken of iets leuks met de kinderen doen.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 751.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn