Amsterdam,
08
augustus
2018
|
15:19
Europe/Amsterdam

Opnieuw inwoner uit Alphen aan den Rijn in de prijzen bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor een inwoner uit Alphen aan den Rijn. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws. Afgelopen maand was er ook al een inwoner uit Alphen aan den Rijn die bij de BankGiro Loterij in de prijzen viel. Hij werd ook verrast met een bedrag van 10.000 euro.

De winnaar, die graag anoniem blijft, vertelt: “We kwamen terug van vakantie toen de brief in de brievenbus lag. Ik kon het eerst niet geloven, maar uiteindelijk bleek het echt waar te zijn. Dat is natuurlijk heerlijk thuiskomen!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn