Amsterdam,
27
juni
2019
|
16:43
Europe/Amsterdam

Ossenaar verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor een inwoner uit Oss. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De winnares, die liever anoniem wil blijven, vertelt enthousiast: “Dit is een grote verrassing! Ik heb al een lijstje gemaakt met een heleboel dingen die ik met het geld zou kunnen doen: wensen genoeg! Nu moet ik alleen nog even kiezen, maar ik ga er zeker van genieten.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn