Amsterdam,
14
februari
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Oud-inwoner Callantsoog wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Martin, oud-inwoner van Callantsoog. Hij heeft bij de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. Deze week werd Martin in de Rotterdamse haven, waar hij voor zijn werk moest zijn, verrast met het goede nieuws.

 

Martin is blij verrast: “Wat geweldig zeg! Ik werk in de scheepvaart en woon alweer een tijdje in Spanje. Toevallig was ik deze week in Rotterdam aan het werk op een boot toen de BankGiro Loterij mij met deze cheque verraste. Ik ben er dolgelukkig mee. Zo lang als het mogelijk is ga ik het geld besteden aan leuke uitjes met mijn moeder in Nederland en met mijn vrouw.”

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn