Amsterdam,
07
februari
2018
|
12:15
Europe/Amsterdam

Patricia uit Amsterdam Nieuw-West wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Patricia uit Amsterdam Nieuw-West. Zij heeft bij de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. Gisteravond was bij 5 Golden Rings te zien hoe Patricia werd verrast met het goede nieuws. 

 

Patricia (42): “Te gek! En wat een verrassing. Het geld komt heel goed terecht: ik heb vier kinderen en ik ben een jaar geleden getrouwd. Met dit geld kunnen we de huwelijksreis nog eens overdoen! ”

De uitreiking was gisteravond te zien in het televisieprogramma 5 Golden Rings bij SBS 6. De uitzending is hier terug te kijken.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn