Amsterdam,
18
december
2019
|
14:43
Europe/Amsterdam

Patrick uit Helmond wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

“Eerst uit eten, dat heb ik beloofd”

Een grote verrassing voor Patrick uit Helmond. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De 46-jarige Patrick vertelt nog steeds vol verbazing: “Ik dacht dat iemand een grap met me aan het uithalen was. Maar niets bleek minder waar! Wat ik met de prijs ga doen dat weet ik nog niet. Eerst maar eens uit eten met de familie, dat heb ik beloofd! ”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn