Amsterdam,
23
januari
2018
|
15:01
Europe/Amsterdam

Paula uit Rotterdam wint gloednieuwe auto bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Paula uit Rotterdam. Zij heeft bij de BankGiro Loterij een gloednieuwe Opel Corsa gewonnen. Deze week werd Paula verrast met het goede nieuws.

Paula (51) gelooft niet wat haar overkomt: “Heb ik echt een auto gewonnen? Ik kan het bijna niet geloven. Het is geweldig nieuws, wat een mooie prijs! Ik zie mezelf er al in rondrijden. In een grijze: dat is de kleur die ik graag wil. Mijn dochter mag nu mijn oude auto hebben. Zo vallen we allebei in de prijzen!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn