Amsterdam,
14
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Peter en Petra uit Oostknollendam winnen 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Peter en Petra uit Oostknollendam. Zij hebben bij de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. Deze week werden Peter en Petra verrast met het goede nieuws. 

 

Peter (53): “Wat zijn we blij! We zijn bezig met het bouwen van een huis. We hebben al een stuk grond gekocht, maar leven nog in een bouwkeet. We zijn al tien jaar bezig met dit project. Het moet een klein boerderijtje worden. Het geld komt dus zeker goed van pas!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn