Amsterdam,
15
oktober
2019
|
17:08
Europe/Amsterdam

Peter uit Baarn wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

“Wat een goede binnenkomer”

Een grote verrassing voor Peter uit Baarn. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Gisteren stond de Loterij bij hem op de stoep om de cheque te overhandigen. Peter was compleet verrast.

Peter (63) reageert blij: “Kijk nou: 10.000 euro! Wat een goede binnenkomer. Ik ben helemaal beduusd. We hebben zelf een aantal goede doelen, onze kinderen, kleinkinderen, op vakantie naar de buurlanden en een elektrische fiets. En New York staat ook nog op de planning. We gaan dit feestje met elkaar vieren!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn