Amsterdam,
29
mei
2019
|
16:27
Europe/Amsterdam

Peter uit Den Haag wint 100.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Peter uit Den Haag. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Peter (83) vertelt ontroerd: "Dit is een geschenk uit de hemel. Het komt heel goed uit dat ik en mijn vrouw dit hebben gewonnen. Voor nu zetten we het nog eventjes opzij, zodat we er rustig over na kunnen denken wat verstandige uitgaven zijn. Jullie hebben hier in ieder geval twee mensen heel gelukkig mee gemaakt!". 

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn