Amsterdam,
25
april
2019
|
18:00
Europe/Amsterdam

Piet uit Bilthoven met fluitjes-verzameling te zien in Verzamelkoorts!

Ook Victoria Koblenko met haar verzameling te zien bij SBS6

Piet Visser uit Bilthoven is met zijn verzameling fluitjes te zien in het SBS6-programma Verzamelkoorts! In het programma vertelt Piet over zijn drijfveren en het verhaal achter deze bijzondere verzameling. Maandagavond 6 mei is hij te zien in een gloednieuwe aflevering Verzamelkoorts! bij SBS6.

Piet Visser (73) uit Bilthoven vond het een mooie ervaring om aan het programma mee te werken en kijkt ernaar uit om maandag 6 mei zijn verzameling met de rest van Nederland te delen: “Het is ooit begonnen met een enkel fluitje. Inmiddels heb ik er bijna 4.000! Het zijn speelgoedfluitjes, scheidsrechterfluitjes, eierdopjes met fluiten. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb het in huis.”

Verzamelkoorts!
In een nieuw seizoen van Verzamelkoorts! gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Op maandagavond 6 mei is het de beurt aan Piet Visser uit Bilthoven en nog vier andere Nederlandse verzamelaars. Ook is in deze aflevering Victoria Koblenko te zien met haar verzameling schoenen.

BankGiro Loterij partner Verzamelkoorts!
Verzamelkoorts! wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij. Met het programma Verzamelkoorts! wil de BankGiro Loterij laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor mensen.

Verzamelkoorts! wordt geproduceerd door Talpa Producties en is vanaf maandag 29 april tot en met maandag 3 juni wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn