Amsterdam,
26
juni
2020
|
10:09
Europe/Amsterdam

Pim en Hella uit Naarden winnen 10.000 euro in BankGiro Loterij

“Onze auto is wel aan vervanging toe”

Een grote verrassing voor Pim en Hella uit Naarden. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaars werden onlangs verrast met het goede nieuws. Pim en Hella waren compleet verrast.

BankGiro Loterij reikt weer prijzen op gepaste afstand uit
De BankGiro Loterij sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Inmiddels reikt de BankGiro Loterij weer mooie prijzen, op gepaste afstand, uit.

Pim en Hella vertellen enthousiast: “We gaan iets gezelligs met de kinderen doen na deze vervelende tijd. En onze auto is wel aan vervanging toe dus wellicht een nieuwe auto!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn