Amsterdam,
19
maart
2020
|
12:43
Europe/Amsterdam

Pim uit Enschede verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor Pim uit Enschede. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Om het nieuws nog even geheim te houden, werd Pim afgelopen week met een smoes uitgenodigd bij de Krijtmolen d’Admiraal. Daar stond Jamai Loman namens de BankGiro Loterij klaar om hem te verrassen met de cheque.

Pim (27) is compleet overdonderd: “Ik ga nog nadenken wat ik met het geld ga doen. Ik heb net een nieuw huis met mijn vriendin gekocht dus misschien gaan we daar het een en ander aan besteden! Ik denk er ook aan om een nieuwe auto te kopen.”

Ambassadeurs BankGiro Loterij blijven even thuis
Afgelopen week reikte Jamai de cheque in Krijtmolen d’Admiraal uit. Vanaf deze week slaat de loterij die feestelijke uitreikingen voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Winnaars worden telefonisch of per brief op de hoogte gesteld van het goede nieuws.

De Krijtmolen d’Admiraal en de BankGiro Loterij 
Pim uit Enschede werd verrast met zijn cheque bij de Krijtmolen d’Admiraal.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij 
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn