Amsterdam,
29
augustus
2018
|
16:20
Europe/Amsterdam

Rechtenstudent Thalita uit Amsterdam Nieuw-West wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor de 21-jarige Thalita uit Amsterdam Nieuw-West. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. En dat komt de jonge rechtenstudente heel erg goed van pas. Zij werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Thalita (21) vertelt enthousiast: “Ik kwam net terug van een vakantie in Frankrijk, samen met mijn ouders, toen ik een belletje van de BankGiro Loterij ontving. ‘Je hebt een prijs gewonnen’, zei de stem aan de telefoon. ‘Wow, dit meen je niet?!’, dacht ik. Maar ze meende het wel! Het bedrag komt ontzettend goed van pas. Ik zit net in mijn eerste jaar van de studie HBO Rechten. Nu kan ik die studie helemaal zelf betalen en hoef ik niet te lenen. Ik kan mijn geluk niet op!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn