Amsterdam,
15
december
2017
|
12:30
Europe/Amsterdam

Reislustige Hein uit Zwolle verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Hein uit Zwolle. Hij heeft bij de BankGiro Loterij 100.000 euro gewonnen. Gisteren werd Hein samen met zijn vrouw verrast met de BankGiro Loterij-cheque in het Spoorwegmuseum. 

Hein is blij verrast: “Wat geweldig! We houden enorm van reizen en gebruiken het geld dan ook graag om samen met onze kinderen een mooie reis te maken. Onze grote wens is om met de Trans Siberië Express te reizen. Maar ook Australië en Antarctica staan nog op onze verlanglijst.”

Voor de uitreiking werd Hein naar het Spoorwegmuseum in Utrecht gelokt, een van de culturele organisaties die door de BankGiro Loterij wordt gesteund. Daar stond BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato klaar met een cheque.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn