Amsterdam,
14
augustus
2019
|
16:22
Europe/Amsterdam

Ria uit Assendelft wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

“Nooit gedacht dat dit mij zou overkomen!”

Een grote verrassing voor Ria uit Assendelft. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Gisteren stond de Loterij bij Ria op de stoep om haar de cheque te overhandigen. Ria was compleet verrast.

“Wauw, wat is dit mooi zeg!”, roept de 67-jarige Ria bij het openen van haar cheque van 10.000 euro. “Dit is de eerste keer dat ik zo’n hoog geldbedrag win. Ik zie deze uitreikingen altijd op televisie, maar ik had nooit gedacht dat het mij zou overkomen. Ik sta helemaal te bibberen.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn