Amsterdam,
07
mei
2019
|
14:15
Europe/Amsterdam

Ria uit Bleiswijk wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Ook een andere inwoner uit Bleiswijk verrast met 10.000 euro

Een grote verrassing voor Ria uit Bleiswijk. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs bij haar thuis verrast met de cheque. Hoe Ria reageerde op haar gewonnen prijs, was maandag te zien tijdens de tweede aflevering van Verzamelkoorts! bij SBS6 (bekijk het fragment hier).  

Vol trots laat Ria (76) haar man Jan de cheque zien: “Helemaal te gek he, Jan! Hier kunnen we leuke dingen mee doen. Onze jongste dochter is ziek, dus die gaan we een beetje extra verwennen. Als er dan nog geld overblijft, dan wil ik graag betere stoelen bij de eettafel.”

Nog een gelukkige winnaar in Bleiswijk
Niet alleen Ria, maar ook een andere inwoner uit Bleiswijk werd onlangs door de BankGiro Loterij verrast met een prijs van 10.000 euro.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn