Amsterdam,
24
februari
2020
|
13:33
Europe/Amsterdam

Riana uit Lelystad wint 32.000 euro in eerste aflevering ‘BankGiro Miljonairs’

“Ik heb gewoon mijn leeftijd plus drie nullen gewonnen!”

Zaterdag was in ‘BankGiro Miljonairs’ te zien hoe Riana uit Lelystad plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Riana speelde onbedoeld een bedrag van 32.000 euro bij elkaar in de eerste aflevering van dit seizoen.

De 32-jarige Riana wilde gewoon ‘vanuit het publiek meekrijgen hoe een opname eruit ziet’. Dat liep echter anders: ze liep de studio uit met een cheque van 32.000 euro onder haar arm. Riana blikt terug: “Dit ging helemaal niet volgens plan. Ik wilde eigenlijk niet eens op televisie komen, maar nu heb ik de hoofdrol. Ongelofelijk! Ik kan nog steeds niet geloven dat dit mij is overkomen: ik heb gewoon mijn leeftijd plus drie nullen gewonnen!”. Van het bedrag heeft Riana een nieuwe auto gekocht én gaat ze met haar vriend op vakantie naar Brazilie. “Mijn 2020 is nu al geweldig!”

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats op de spannendste stoel van Nederland. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet. 

Winnaars van de BankGiro Loterij
Het publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen. Ook is er iedere aflevering een prijsuitreiking met Jamai Loman te zien.

‘BankGiro Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 4 april elke zaterdag om 22.00 uur bij RTL 4 te zien.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn