Amsterdam,
29
mei
2018
|
15:21
Europe/Amsterdam

Rik uit Waddinxveen verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor Rik uit Waddinxveen. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Rik op de stoep om hem te verrassen met de cheque. Rik was compleet verrast door het bedrag.

Rik (27) vertelt enthousiast: “Wat is dit een grote verrassing! Een deel zet ik op mijn spaarrekening en ik gebruik een deel voor een fijne vakantie. Ik ga het in ieder geval niet allemaal in één keer opmaken.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn