Amsterdam,
22
juni
2018
|
11:54
Europe/Amsterdam

Ronnie uit Zoetermeer verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor Ronnie uit Zoetermeer. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Ronnie op de stoep om hem te verrassen met de cheque. Zijn vriendin Nika deed open en nam de cheque voor hem in ontvangst.

Nika vertelt enthousiast: “Wát zijn we hier blij mee! We gaan het geld gebruiken om de zolder op te knappen. Ook willen we graag een dakkapel laten plaatsen. Die gaat er nu zeker komen.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn