Amsterdam,
01
februari
2021
|
10:12
Europe/Amsterdam

Rotterdamse Patrick wint 8.000 euro bij ‘BankGiro Miljonairs’

Samenvatting

Afgelopen zaterdag was in ‘BankGiro Miljonairs’ bij RTL 4 te zien hoe Patrick uit Rotterdam plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Patrick speelde in de vierde aflevering van dit seizoen 8.000 euro bij elkaar.

De 42-jarige Patrick blikt terug op zijn avontuur: “Het was zo onverwachts! Ik was eigenlijk helemaal niet met de intentie naar de studio gekomen om ook daadwerkelijk op de stoel terecht te komen. Het was een mooie ervaring. Dat ik dan uiteindelijk met het mooie bedrag van 8.000 euro terug naar huis ga, maakt het al helemaal leuk! Er gaat een deel van de prijs naar de kinderen en familie dus iedereen mag mee genieten. Verder willen we ook – als het weer kan – graag op vakantie.”

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet.  

Winnaars van de BankGiro Loterij
Het publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen.

‘BankGiro Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 27 februari elke zaterdag om 21.30 uur bij RTL 4 te zien.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn