Amsterdam,
29
januari
2020
|
12:52
Europe/Amsterdam

Rotterdamse wint 100.000 euro in BankGiro Loterij

In één woord: ongelofelijk

Een grote verrassing voor een inwoner uit Rotterdam. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. De winnares, die liever anoniem wil blijven, werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De Rotterdamse vertelt met nog enig ongeloof: “Ik was erg achterdochtig toen ik het net hoorde. ‘Dat kan toch niet!’ dacht ik. Maar het bleek echt waar. Wat een hoop mogelijkheden zijn er nu. Ik zal een deel aan liefdadigheid besteden en ook mijn dochter helpen bij haar verhuizing. Het is ongelofelijk dat dit mij is overkomen…”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen de ruim 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn