Amsterdam,
05
september
2019
|
16:05
Europe/Amsterdam

Senno uit Oosterwolde wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Senno uit Oosterwolde. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Voor de 59-jarige Senno is het heel toevallig dat hij precies nu in de prijzen valt: "Ik was een aantal weken geleden met mijn VIP-kaart naar het Drents Museum. Ik zei toen nog tegen een vriend die mee was: 'Super dat je op deze manier gratis naar binnen kan.' Diezelfde week viel de brief op de mat dat ik 10.000 euro had gewonnen! Ongelofelijk maar waar. Ik zet het bedrag voorlopig op mijn spaarrekening en daarna los ik er een deel van mijn hypotheek mee af. Fantastisch dit!"

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn