Amsterdam,
02
november
2018
|
16:58
Europe/Amsterdam

Sjoukje uit Capelle aan den IJssel wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Sjoukje en haar echtgenoot uit Capelle aan den IJssel. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Sjoukje op de stoep om haar de cheque te overhandigen. Sjoukje was compleet verrast.

Sjoukje vertelt enthousiast: "Ik ben er stil van. Dit zag ik echt niet aankomen! De kinderen zijn net het huis uit en we zijn van plan om het huis en de tuin aan te pakken. En natuurlijk gaan we er ook iets leuks van doen met onze kinderen."

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn