Amsterdam,
23
augustus
2018
|
15:37
Europe/Amsterdam

Stefan uit Weesp wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Stefan (48) uit Weesp. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Stefan op de stoep om hem de cheque te overhandigen. Stefan was compleet verrast.

Stefan (48) reageert enthousiast: “Ik dacht dat jullie me met een taart gingen verrassen, maar zo’n mooie prijs had ik niet verwacht. Eén ding is zeker: ik ga niet koken vanavond! Mijn vriendin en ik staan op het punt om te verhuizen, daar komt dit bedrag zeker goed bij van pas.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn