Amsterdam,
18
september
2018
|
17:53
Europe/Amsterdam

Stephen uit Almelo wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Stephen uit Almelo. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Stephen (55) vertelt enthousiast: “Hier ben ik ontzettend blij mee! Ik speel al lange tijd mee, maar ik heb nog nooit zo’n groot geldbedrag gewonnen. Ik gebruik een deel voor een reisje, ik wil graag nieuwe meubels kopen en ik zet een deel op de spaarrekening. Ik wil natuurlijk niet dat alles straks in één keer op is!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn