Amsterdam,
02
mei
2019
|
14:56
Europe/Amsterdam

Stijn uit Vught met krokodillenverzameling te zien in Verzamelkoorts!

Ook Guido Spek met zijn verzameling te zien bij SBS6

Stijn Swinkels uit Vught is met zijn krokodillenverzameling te zien in het SBS6-programma Verzamelkoorts! In het programma vertelt Stijn over zijn drijfveren en het verhaal achter deze bijzondere verzameling. Maandagavond 13 mei is hij te zien in een gloednieuwe aflevering Verzamelkoorts! bij SBS6.

Stijn Swinkels (42) uit Vught vond het een mooie ervaring om aan het programma mee te werken en kijkt ernaar uit om maandag 13 mei zijn verzameling met de rest van Nederland te delen: “Mijn verzameling begon met een aankoop van een klein krokodillenbeeldje in een souvenirwinkel in Frankrijk. Inmiddels is mijn verzameling uitgegroeid tot 8.300 items, verdeeld over mijn hele huis. Er zit van alles tussen: van grote tot kleine krokodillen, en gemaakt van allerlei materialen. Maar er zit ook een spaarpot tussen, een asbak en dekbedovertrek!”

Verzamelkoorts!
In een nieuw seizoen van Verzamelkoorts! gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Op maandagavond 13 mei is het de beurt aan Stijn Swinkels uit Vught en nog vier andere Nederlandse verzamelaars. Ook is in deze aflevering Guido Spek te zien met zijn platenverzameling.

BankGiro Loterij partner Verzamelkoorts!
Verzamelkoorts! wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij. Met het programma Verzamelkoorts! wil de BankGiro Loterij laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor mensen.

Verzamelkoorts! wordt geproduceerd door Talpa Producties en is tot en met maandag 3 juni wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn