Amsterdam,
02
mei
2018
|
14:52
Europe/Amsterdam

Sylvain en Gerda uit Zwaag verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor Sylvain en Gerda uit Zwaag. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij het stel op de stoep om hen te verrassen met de cheque. Gerda nam de cheque in ontvangst en was compleet verrast.

 

Gerda vertelt enthousiast: “Hier zijn we ontzettend blij mee. We waren al aan het sparen voor nieuwe vitrage. Nu kunnen we deze direct bestellen voor het hele huis!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn