Amsterdam,
13
juni
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Tachtiger uit Driebergen-Rijsenburg vervult cabrio-droom dankzij ton in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Wil uit Driebergen-Rijsenburg. Hij heeft bij de BankGiro Loterij 100.000 euro gewonnen. Wil werd onlangs verrast in Museum Volkenkunde te Leiden met de BankGiro Loterij-cheque.

 

Wil, vroeger werkzaam als marinier, heeft mooie plannen met het gewonnen bedrag: “Ik ben op mijn vijftigste al gestopt met werken. Dit bedrag kan ik dus enorm goed gebruiken. En een langgekoesterde droom komt uit: ik kan een BMW cabrio kopen!”

Voor de uitreiking werd Wil naar het Museum Volkenkunde in Leiden gelokt, een van de culturele organisaties die door de BankGiro Loterij wordt gesteund. Daar stond BankGiro Loterij-ambassadeur Robert ten Brink klaar met een cheque.

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn