Amsterdam,
25
mei
2018
|
10:48
Europe/Amsterdam

Theo uit Haarlem verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

“Het wordt een cruise óf een reis naar de Chinese Muur”

Een droom is werkelijkheid geworden voor Theo uit Haarlem. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Theo en zijn vrouw op de stoep om hen te verrassen met de cheque. Theo was compleet verrast.

Theo (70) vertelt enthousiast: “Wát zijn we hier blij mee! Mijn vrouw en ik hebben twee wensen: we zouden altijd nog eens een cruise willen maken en we zouden dolgraag de Chinese Muur bezoeken. Wie weet komt één van die twee wensen nu uit!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn