Amsterdam,
26
juli
2019
|
16:41
Europe/Amsterdam

Theo uit Loo verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

Met een extra goed gevoel op vakantie

Een grote verrassing voor Theo uit Loo. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen en werd onlangs verrast met het goede nieuws.

“Dit is een grote plus”, reageert Theo enthousiast. “Er stond al een weekendje Groningen op de planning, dus daar gaan we nu met een extra goed gevoel naartoe. Verder zetten we de rest van het geld voorlopig op de spaarrekening. Daar gaan we later iets moois mee doen.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn