Amsterdam,
18
april
2019
|
13:55
Europe/Amsterdam

Timo uit Duiven met verzameling K3 spullen te zien in Verzamelkoorts!

Ook Raymond van Barneveld met zijn verzameling te zien bij SBS6

Timo Hulshorst uit Duiven is met zijn verzameling K3 spullen te zien in het SBS6-programma Verzamelkoorts! Kim-Lian van der Meij zocht Timo thuis op en ging met hem in gesprek over zijn drijfveren en het verhaal achter deze bijzondere verzameling. Maandagavond 29 april is de ontmoeting tussen Kim-Lian en verzamelaar Timo te zien in een gloednieuw seizoen Verzamelkoorts! bij SBS6.

Timo Hulshorst (23) uit Duiven vond het een mooie ervaring om aan het programma mee te werken en kijkt ernaar uit om maandag 29 april zijn verzameling met de rest van Nederland te delen: “Ik heb echt enorm genoten! Ik had hier eigenlijk altijd al op gehoopt; dat ik mijn verzameling kan laten zien aan de rest van Nederland. Ik vind het ook belangrijk om dat te doen. Je moet genieten van dat wat je blij en gelukkig maakt! Voor mij is dat mijn K3 verzameling, maar dat is voor iedereen verschillend.”

Verzamelkoorts!
In een nieuw seizoen van Verzamelkoorts! gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Op maandagavond 29 april is het de beurt aan Timo Hulshorst uit Duiven en nog vier andere Nederlandse verzamelaars. Ook gaat Kim-Lian van der Meij in deze aflevering op bezoek bij Raymond van Barneveld, om meer te weten te komen over zijn verzameling actieheldenpoppen.

BankGiro Loterij partner Verzamelkoorts!
Verzamelkoorts! wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij. Met het programma Verzamelkoorts! wil de BankGiro Loterij laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor mensen.

Verzamelkoorts! wordt geproduceerd door Talpa Producties en is vanaf maandag 29 april tot en met maandag 3 juni wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn