Amsterdam,
04
december
2018
|
09:21
Europe/Amsterdam

Twee geluksvogels in Amsterdam-Oost winnen 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Beiden op familiereünie naar Suriname

Een grote verrassing voor niet één maar twee inwoners uit Amsterdam-Oost. De 63-jarige Rosita en haar buurtgenoot Winita (41) hebben beiden 10.000 euro gewonnen in de trekking van de BankGiro Loterij. Onlangs stond de Loterij bij de dames op de stoep om de cheque te overhandigen. Rosita en Winita waren compleet verrast.

Rosita (63) reageert enthousiast: "Is dit écht waar? Geweldig! Hiervan ga ik mijn zusje opzoeken in Suriname. We hebben elkaar vier jaar geleden voor het laatst gezien. Toen fantaseerden we erover om volgend jaar samen haar vijftigste verjaardag in Suriname te vieren. Dankzij dit bedrag van de BankGiro Loterij is dat nu mogelijk! Ik moet er even van bijkomen."

Ook Winita (41) is uitgelaten: "Fantastisch! Hier word ik echt heel blij van! Mijn ouders wonen in Suriname, mijn tweede thuis. Nu we dit hebben gewonnen gaan we heel snel maar weer eens met onze twee kids op bezoek bij opa en oma in Suriname!"

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn