Amsterdam,
18
augustus
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Twee geluksvogels uit Woerden in de prijzen bij BankGiro Loterij

Het lot is Woerden deze maand goed gezind. In de julitrekking van de BankGiro Loterij vallen maar liefst twee deelnemers uit Woerden in de prijzen. Zowel Wim (54) als Jari (23) winnen ieder 10.000 euro! Eerder deze week werden de Woerdenaren verrast met een bezoek van de Loterij.

 

Jari (23): “Super zeg! Hiervan wil ik heel graag een nieuwe auto kopen.”

Wim (54) neemt in het bijzijn van zijn partner Eddy de cheque in ontvangst: “Van dit bedrag gaan we heerlijke stedentripjes maken! Madrid en Parijs staan hoog op onze verlanglijst.”

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn