Amsterdam,
12
december
2019
|
15:52
Europe/Amsterdam

Utrechts koppel wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een mooie treinreis naar China of Japan

Een grote verrassing voor Pia en Louis uit Utrecht. Het koppel heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Gisteren stond de Loterij bij hen op de stoep om de cheque te overhandigen. Pia en Louis waren compleet verrast.

"Ik dacht we krijgen twee flessen wijn, dit had ik niet verwacht!", reageert Louis (65) als hij en zijn vrouw Pia de cheque in ontvangst nemen. "De eerste gedachte is om met alle kinderen en kleinkinderen uit eten te gaan. En misschien gaan we wel met de trein naar China of Japan." 

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn