Amsterdam,
17
september
2019
|
16:39
Europe/Amsterdam

Veenendaalse Anja kan woning renoveren dankzij 10.000 euro van BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Anja uit Veenendaal. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij haar op de stoep om de cheque te overhandigen. Anja was compleet verrast. 

Anja (52) vertelt enthousiast: "Is dit echt? Ik kan het niet geloven. Ik zit helemaal te shaken. Dit komt zó goed van pas. Ik werk op een sociale werkplaats en ben aan het sparen voor de renovatie van mijn hele woning. Alles moet vernieuwd worden, maar ik begin met de woonkamer!"

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn