Amsterdam,
15
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Vier Amsterdamse aanstormende talenten krijgen podium dankzij Chantal Janzen en BankGiro Loterij

Een mooie kans voor Julian, Iris, Anbasja en Easy May uit Amsterdam. De vier aanstormende talenten zijn allen één van de acht creatieve talenten dat wordt gesteund door de BankGiro Loterij en een podium krijgt op de &C Me talent stage, een online platform van Chantal Janzen voor aanstormend talent. Gisteravond werden zij in Amsterdam tijdens de lancering van het platform verrast met deze eer.

 

De vier ontvingen allemaal uit handen van Chantal Janzen een persoonlijke cheque van de BankGiro Loterij. Zo kreeg aankomend illustrator Julian Stips een cheque ter waarde van 20 professionele afdrukken en treedt zangtalent Easy May Walker begin volgend jaar op tijdens de BankGiro Loterij Nieuwjaarsconcerten in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam.

&C Me talent stage is onderdeel van Chantal Janzens multimediamerk &C. Het platform &C Me talent stage geeft talenten de kans zich te laten zien aan de wereld. Chantal Janzen: “De redactie van &C en ik hebben deze talenten ontdekt, waaronder deze vier. We geven ze graag een podium. Als ik in de toekomst ook maar een aantal talenten dat ene zetje in de goede richting mag geven, zou ik dat geweldig vinden.”

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland en partner van &C Me talent stage. De loterij wil dat iedereen kan genieten van al het moois dat Nederland op dit gebied te bieden heeft: van musea tot molens en theaters. Zonder talent geen toekomst, en daarom vindt de BankGiro Loterij het samen met &C belangrijk dat talent een podium krijgt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn