Amsterdam,
18
april
2019
|
13:47
Europe/Amsterdam

Wil uit Baarle-Nassau met verzameling jukeboxen te zien in Verzamelkoorts!

Ook Raymond van Barneveld met zijn verzameling te zien bij SBS6

Wil van der Rakt uit Baarle-Nassau is met zijn verzameling jukeboxen te zien in het SBS6-programma Verzamelkoorts! In het programma vertelt Wil over zijn drijfveren en het verhaal achter deze bijzondere verzameling. Maandagavond 29 april is hij te zien in een gloednieuw seizoen Verzamelkoorts! bij SBS6.

Wil van der Rakt (60) uit Baarle-Nassau vond het een mooie ervaring om aan het programma mee te werken en kijkt ernaar uit om maandag 29 april zijn verzameling met de rest van Nederland te delen: “Ik vond het heel leuk om aan mee te werken en kijk ontzettend uit naar de uitzending. Tijdens de opname had ik allemaal jonge mensen over de vloer, die nog maar weinig wisten over een jukebox. Heel leuk om daar eens wat meer uitleg over te geven!”

Verzamelkoorts!
In een nieuw seizoen van Verzamelkoorts! gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Op maandagavond 29 april is het de beurt aan Wil van der Rakt uit Baarle-Nassau en nog vier andere Nederlandse verzamelaars. Ook gaat Kim-Lian van der Meij in deze aflevering op bezoek bij Raymond van Barneveld, om meer te weten te komen over zijn verzameling actieheldenpoppen.

BankGiro Loterij partner Verzamelkoorts!
Verzamelkoorts! wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij. Met het programma Verzamelkoorts! wil de BankGiro Loterij laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor mensen.

Verzamelkoorts! wordt geproduceerd door Talpa Producties en is vanaf maandag 29 april tot en met maandag 3 juni wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn