Amsterdam,
02
maart
2020
|
09:01
Europe/Amsterdam

Will uit Heerlen wint 32.000 euro in ‘BankGiro Miljonairs’

“In de stoel zit je recht tegenover dromen die kunnen uitkomen”

Afgelopen weekend was in ‘BankGiro Miljonairs’ te zien hoe Will uit Heerlen plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Will speelde in de tweede aflevering van dit seizoen op soepele wijze een bedrag van 32.000 euro bij elkaar. 

Will (61) blikt terug: “Ik had al het gevoel dat ik zou mogen spelen, omdat ik thuis altijd een behoorlijk eind kom met de vragen. Toch moet ik zeggen dat het een heel bijzonder gevoel oproept: je zit ineens recht tegenover dromen die kunnen uitkomen.” En of die dromen uitkwamen: Will speelde 32.000 euro bij elkaar. Hij vertelt blij: “Deze prijs komt heel goed uit! Mijn auto begaf het - op de dag van de opname- twee meter voor de slagboom. Dat ik diezelfde dag nog het bedrag voor een vervangende auto bij elkaar heb gespeeld, is ongelofelijk! Het komt enorm goed uit.”

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats op de spannendste stoel van Nederland. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet. 

Winnaars van de BankGiro Loterij
Het publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen. Ook is er iedere aflevering een prijsuitreiking met Jamai Loman te zien.

‘BankGiro Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 4 april elke zaterdag om 22.00 uur bij RTL 4 te zien.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn