Amsterdam,
18
oktober
2018
|
16:44
Europe/Amsterdam

Wim uit Stevensweert wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Wim uit Stevensweert. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Wim (60) vertelt enthousiast: “Dit is echt een hele grote verrassing. Onlangs ging het ene huishoudelijke apparaat na het andere stuk. Het vervangen ervan zijn altijd behoorlijke uitgaven. Met dit mooie geldbedrag hoeven we daar niet lang meer over na te denken. Onze kinderen en kleinkinderen zullen we met Sinterklaas extra verwennen. Ze weten nog van niks en tot die tijd houden we dat zo. We zien nu al uit naar hun reacties!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn