Amsterdam,
17
februari
2021
|
11:56
Europe/Amsterdam

Wim uit Woerden verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Samenvatting

Een grote verrassing voor Wim uit Woerden. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. BankGiro Loterij-ambassadeur Albert Verlinde verraste de winnaar onlangs middels een videogesprek.

Wim reageert blij verrast: “Dit had ik niet kunnen bedenken! Ik wil graag een nieuwe keuken en auto kopen. Verder wil ik – als het weer kan - aan een schaaktoernooi in het buitenland meedoen."

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 751.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn