Amsterdam,
26
juni
2020
|
10:17
Europe/Amsterdam

Wim uit Zeist verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Wim uit Zeist. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws. Wim was compleet verrast.

BankGiro Loterij reikt weer prijzen op gepaste afstand uit
De BankGiro Loterij sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Inmiddels reikt de BankGiro Loterij weer mooie prijzen, op gepaste afstand, uit.

Wim (65) weet wel raad met zijn prijs: “Dit geld kunnen we mooi in een nieuw huis steken. We zijn op zoek en dit helpt toch een beetje.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn