Amsterdam,
15
augustus
2019
|
15:55
Europe/Amsterdam

Winnaar uit IJsselstein verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

“Een mooie vakantie naar Suriname”

Een droom is werkelijkheid geworden voor een inwoner van IJsselstein. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij de winnaar op de stoep om hem te verrassen met de cheque. De winnaar was compleet verrast door het bedrag.

De winnaar en zijn vrouw, die liever anoniem willen blijven, reageren blij: “Wat fantastisch! Dit komt echt heel mooi uit: we willen graag op vakantie naar Suriname.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn